sunnuntai 2. elokuuta 2020

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 on aika kohdata totuus mitä Euroopan ja USAn: Neekeröittäminen islamisoittaminen on tehnyt maanosallemme. Asiasta varoitti jo Willy Brandt Saksan liittokansleri 1970-luvulla

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 on aika kohdata totuus mitä Euroopan ja USAn: Neekeröittäminen islamisoittaminen on tehnyt maanosallemme

Asiasta varoitti jo Willy Brandt Saksan liittokansleri 1970-luvulla

Suomessa tämä vierasperäisten eli ylipopulaatioiden turhuus keskuudessamme näkyy raiskaus-, pahoinpitely-, murha-, huumausainerikoksissa, sekä vankiloiden asujaimistoissa katunäkymän lisäksi:

 

Saksassa jo yli 26% vierasperäisiä eli yli 20 miljoonaa muita kuin saksalaisia. Tässä ei enää arvot ja kristillisyys, saati lähimmäisenrakkaus kohtaa, kun erilaiset neekeröitsijät islamistit pääsevät terrorisoimaan alkuperäkansoja sielujensa autuudesta, alkuperäkansojen maksaessa ylläpidon = alkuperäkansojen orjuutus ja ollessa suurelta osin matuinvaasion erilaisina uhreina.


Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021

USA:ssa, Euroopassa yhä useammin pitää selkokielen lisäksi käyttää kuvia kun järki ei monilla riitä päässä:


Lehto Seppo profeetta Eliaan tapaan kansakunnallinen syntipukkinne eduskuntaan vaihtoehdoksi Lehto Seppo profeetta Eliaan tapaan kansakunnallinen syntipukkinne eduskuntaan vaihtoehdoksi maahanmuuton ja islamisaation maanpettureille ja muille pulunnussijoille. 
Kuntavaltuustoihin / Eduskuntaan aitoja alkuperäkansojen oikeuksia puolustavia tahoja. Muutos asuu meissä. Antakaamme sen vapautua. Ei maahanmuuttoa ei islamia Suomeen. Suomi suomalaisille, eurooppa eurooppalaisille. Miehitetyt alueet takaisin miehittäjä-Ryssältä kaikille Ryssän miehityksestä kärsville Suomesta Ukrainaan Japaniin.





Herätkää toimimaan erilaisia matu-, islam- ja Ryssäinvaasioita vastaan:






-----------------------

Nähdään Turussa Kukkaisvirta muistotilaisuudessa 16.8.2020 klo 14


-----------------

----------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti